MENUZOEKEN
Ga naar de homepage

Nieuws

Algemeen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 8 freerunnen en tekenen Groep 8 heeft deze week naast de eindcito ook een workshop freerunnen gehad. Ook zijn we ook aan ... Lees meer »
15 april 2019 - freerunner, feestmomentje Groep 3 t/m 8 krijgen een demonstratie en workshop van een echte freerunner.Philip van Ees leert ... Lees meer »
13-04-2019 OPENING GLASHORST Zaterdag 13 april is de Glashorst officieel geopend door de oudste en jongste leerling van de sc ... Lees meer »
Koningsspelen groep 1 en 2 Vandaag begonnen we met het dansen van de ‘Pas a pas’ met alle kinderen van de hele school. Daar ... Lees meer »
Groep 1b wegen en meten Nu we werken over het thema ‘ziek zijn’ hebben we ons ook gewogen en gemeten. We hebben bekeken ... Lees meer »
Groep 7 bezoekt De Eekhoeve Vanmorgen zijn wij op bezoek geweest bij de Eekhoeve in Veenendaal. Wat was dat leerzaam en leuk ... Lees meer »
Groep 1 en 2 thema sport We werken over het thema ‘sport’ en daar hoort een turnvoorstelling van juf Elise natuurlijk bij ... Lees meer »
Groep 8 is verhuisd! Vandaag zijn we verhuisd naar onze mooie nieuwe school! Met de hele school liepen we in een opto ... Lees meer »
Voorlezen in groep 1b In verband met de Nationale Voorleesdagen hadden we afgelopen donderdag bezoek vanuit de bibliot ... Lees meer »
Limonade maken in groep 8 Vandaag hebben we in de klas limonade gemaakt. Met Natuniek is het thema ‘beweging’ en kijken we ... Lees meer »
Sint op school Sint heeft met 4 Pieten een bezoek aan onze school gebracht... Lees meer »
Schoendozen 2018 Lees meer »
Scherpenzeelse voorleeswedstrijd Vanavond mochten de beste voorlezers van Korenmaat, de Dorpsbeuk en de Glashorst hun verhaal lat ... Lees meer »
Voorlees-kampioenschap groep 7 & 8 Vanmiddag was het dan eindelijk zover...in onze gymzaal mochten de voorlezers aan de jury laten ... Lees meer »
Verloskundige op bezoek De groepen 1 en 2 werken over het thema baby. De verloskundige en juf Shanna (die al met verlof ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work