MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Scherpenzeelse voorleeswedstrijd Vanavond mochten de beste voorlezers van Korenmaat, de Dorpsbeuk en de Glashorst hun verhaal lat ... Lees meer »
Voorlees-kampioenschap groep 7 & 8 Vanmiddag was het dan eindelijk zover...in onze gymzaal mochten de voorlezers aan de jury laten ... Lees meer »
Verloskundige op bezoek De groepen 1 en 2 werken over het thema baby. De verloskundige en juf Shanna (die al met verlof ... Lees meer »
Fijne herfstvakantie! De kinderen van groep 3b hebben een nieuw spelletje bedacht: blaadjes vangen. Lees meer »
Project bij Lambalgen Lees meer »
Afsluiting kinderboekenweek Lees meer »
Groep 1a op bezoek in de bibliotheek Maandag 8 oktober 2018 is groep 1a op bezoek geweest in de bibliotheek. We hebben mooie boeken g ... Lees meer »
08-10-2018 Update nieuwbouw Bekijk hier de laatste foto’s van de nieuwbouw. Lees meer »
Kinderboekenweek over vriendschap. Groep 8 leest met groep 3b en we lezen ons eigen verhaal voor. Lees meer »
Groep 1 en 2 naar de kinderboerderij Wat hebben we veel gedaan op de kinderboerderij! Bijvoorbeeld poep scheppen, water geven en pony ... Lees meer »
groep 2a en groep 5 : Vrienden voor het lezen! De kinderboekenweek ging van start met het voorlezen van de bovenbouw aan de onderbouw. De kinde ... Lees meer »
Groep 6 leest voor aan groep 1 Voor de start van de Kinderboekenweek mochten de kinderen groep 6 voorlezen aan de kleuters uit ... Lees meer »
Mediawijze les Lees meer »
Start Kinderboekenweek in groep 1A Kinderen uit groep 6 hebben ons een mooi verhaal voorgelezen over “vriendschap”. We hebben een ... Lees meer »
Start kinderboekenweek. Dit jaar is het thema vrienden. Groep 3 werd voorgelezen door kinderen uit groep 8. Zo leuk en z ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 7Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work