MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 1b wegen en meten Nu we werken over het thema ‘ziek zijn’ hebben we ons ook gewogen en gemeten. We hebben bekeken ... Lees meer »
Groep 7 bezoekt De Eekhoeve Vanmorgen zijn wij op bezoek geweest bij de Eekhoeve in Veenendaal. Wat was dat leerzaam en leuk ... Lees meer »
Groep 3a voor het eerst op chrome books Joepie!!! Blij dat we weer kunnen computeren en dan nog wel op een chrome book. Geweldig vonden ... Lees meer »
Sporten in groep 2a In de kleutergroepen zijn we 3 weken aan het werk geweest over sport.Bij de jongens was voetball ... Lees meer »
Einde tutor lezen groep 3a De leerlingen uit groep 8 komen de kinderen uit groep 3a wat lekkers brengen met een persoonlijk ... Lees meer »
Nieuws uit groep 7 Lees meer »
Groep 1 en 2 thema sport We werken over het thema ‘sport’ en daar hoort een turnvoorstelling van juf Elise natuurlijk bij ... Lees meer »
Streetwise groep 2b Vandaag hebben wij geleerd over verkeer. Welke geluiden hoor je in het verkeer? Hoe steek je vei ... Lees meer »
Streetwise groep 7 Lees meer »
Streetwise groep 3b We hebben een hele leuke ANWB les gehad. de kinderen leerden aan welke kant je moet instappen, w ... Lees meer »
Streetwise groep 3a Van de ANWB een leuke en leerzame les over oversteken en hoe zit je nu eigenlijk in de auto, tot ... Lees meer »
In de nieuwe gymzaal met groep 3a Eindelijk konden de kinderen weer naar de gym. Heerlijk vonden ze het. Lees meer »
Nieuws uit groep 7 Lees meer »
Spelen in de nieuwe klas We zijn gestart op de nieuwe school! Even wennen, maar ook gewoon heerlijk spelen met al het bek ... Lees meer »
Eerste schrijfles op de nieuwe school in groep 3a. Best spannend was het allemaal maar eindelijk was het vandaag zover. Voor het eerst naar de nieu ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 10Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work