MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Groep 2

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
paasontbijt we hebben vanmorgen heerlijk met elkaar gegeten.we hebben ervan genoten Lees meer »
Koningsspelen groep 1 en 2 Vandaag begonnen we met het dansen van de ‘Pas a pas’ met alle kinderen van de hele school. Daar ... Lees meer »
indianen feestje Vandaag waren er vier MBO studenten die voor groep 2 een indianen feestje hadden georganiseerd. ... Lees meer »
Sporten in groep 2a In de kleutergroepen zijn we 3 weken aan het werk geweest over sport.Bij de jongens was voetball ... Lees meer »
Groep 1 en 2 thema sport We werken over het thema ‘sport’ en daar hoort een turnvoorstelling van juf Elise natuurlijk bij ... Lees meer »
Streetwise groep 2b Vandaag hebben wij geleerd over verkeer. Welke geluiden hoor je in het verkeer? Hoe steek je vei ... Lees meer »
Spelen in de nieuwe klas We zijn gestart op de nieuwe school! Even wennen, maar ook gewoon heerlijk spelen met al het bek ... Lees meer »
pepernotenspel in groep 2a Dinsdagmiddag hebben we een spel gespeeld. Met de dobbelsteen gooien en een pepernoot op het goe ... Lees meer »
Groep 1 en 2 naar het pietenhuis Op donderdag 22 november mochten we een bezoekje brengen aan het pietenhuis. We kregen lekkere p ... Lees meer »
groep 2a en groep 5 : Vrienden voor het lezen! De kinderboekenweek ging van start met het voorlezen van de bovenbouw aan de onderbouw. De kinde ... Lees meer »
Verjaardag juf Wat een leuke dag! De juf moest allemaal opdrachten doen en daarna mocht ze een cadeautje uitpak ... Lees meer »
Groep 2: Boomwhackers Vandaag hadden wij een hele leuke muziekles! Lees meer »
Groep 2:Ontbijt en Koningsspelen Na een gezond ontbijt waren we klaar voor spelletjes. Wat een heerlijk weer en leuke spelletjes! Lees meer »
Bezoek bieb Wij zijn vandaag naar de bieb geweest! Ouders die gereden hebben, bedankt! Lees meer »
Werken en spelen Wij zijn lekker aan het werken en spelen in de klas! We hebben deze week al de eerste letter gel ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work