MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

12-12-2017 Landelijke stakingsdag PO

Geachte ouders/ verzorgers,

Zoals u ongetwijfeld weet is er vandaag een stakingsdag binnen het basisonderwijs georganiseerd. Het is de tweede keer binnen korte tijd dat het werk wordt neergelegd.

Ook binnen ons team is gesproken over de noodzaak van veranderingen binnen ons onderwijs.  We staan dan ook volledig achter de stakingseisen ook al worden bepaalde zaken op de Glashorst niet of in mindere mate ervaren.
Vorige week heeft de minister echter besloten onvoldoende te willen in gaan op de voorgestelde veranderingen.  Toch hebben we, vooral in het belang van de kinderen en het feit dat we ouders niet op korte termijn wilden belasten met opvang, besloten om vandaag gewoon les te geven.

Omdat het niet goed voelt dat collega's nu "de kastanjes voor ons uit het vuur halen" hebben we echter wel besloten om een volgende staking mee te doen. Als deze wordt aangekondigd weet u dus wat de consequenties zijn voor de eventueel noodzakelijke opvang van uw kind(eren). We hopen echter op voortschrijdend inzicht op het ministerie zodat het niet zo ver hoeft te komen. 

In de bijlage sturen we een brief van onze directeur bestuurder mee met de opvattingen van ons schoolbestuur in deze.

Met een hartelijke groet,
namens de collega's,
Jan Bos 

ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work