MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 1 en 2 thema sport We werken over het thema ‘sport’ en daar hoort een turnvoorstelling van juf Elise natuurlijk bij ... Lees meer »
Streetwise groep 2b Vandaag hebben wij geleerd over verkeer. Welke geluiden hoor je in het verkeer? Hoe steek je vei ... Lees meer »
Streetwise groep 7 Lees meer »
Streetwise groep 3b We hebben een hele leuke ANWB les gehad. de kinderen leerden aan welke kant je moet instappen, w ... Lees meer »
Streetwise groep 3a Van de ANWB een leuke en leerzame les over oversteken en hoe zit je nu eigenlijk in de auto, tot ... Lees meer »
In de nieuwe gymzaal met groep 3a Eindelijk konden de kinderen weer naar de gym. Heerlijk vonden ze het. Lees meer »
Spelen in de nieuwe klas We zijn gestart op de nieuwe school! Even wennen, maar ook gewoon heerlijk spelen met al het bek ... Lees meer »
Eerste schrijfles op de nieuwe school in groep 3a. Best spannend was het allemaal maar eindelijk was het vandaag zover. Voor het eerst naar de nieu ... Lees meer »
Groep 1a op de nieuwe school Maandag 4 februari zijn we samen naar de nieuwe school gewandeld en hebben we voor het eerst in ... Lees meer »
Voorlezen in groep 1b In verband met de Nationale Voorleesdagen hadden we afgelopen donderdag bezoek vanuit de bibliot ... Lees meer »
Voorlezen in groep 3a Het zijn de nationale voorleesdagen en Marion van de bibliotheek kwam voorlezen! Lees meer »
kleutersneeuwpret!!!!!!? Wat een plezier! Samen een sneeuwpop gemaakt! Lees meer »
Kerstfeest groep 3a Wat een prachtige avond was het weer. Samen het kerstfeest vieren. Nu heerlijk 2 weken vakantie! Lees meer »
Bewegend leren met groep 3a Even en oneven getallen oefenen dmv springen naar het volgende getal en de getallen tot en met 3 ... Lees meer »
pepernotenspel in groep 2a Dinsdagmiddag hebben we een spel gespeeld. Met de dobbelsteen gooien en een pepernoot op het goe ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work