MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
schoolreis kleuters Wij hebben veel plezier in het maisdoolhof. Lees meer »
Vrijdag na schoolreis in groep 3a. Nog even nagenieten van het schoolreisje van gisteren en Cinthe had een echt vogelnest mee en le ... Lees meer »
Dolfinarium We kunnen weer terugkijken op een geweldige dag. Prachtig weer, mooie shows en een hoop gezellig ... Lees meer »
Dol fijn in het Dolfinarium! Vandaag zijn we met de groepen 3, 4 en 5 naar het Dolfinarium geweest. Het was Dol Fijn! Hier ee ... Lees meer »
Weer feestelijk afscheid genomen van de tutors in groep 3a. Bedankt groep 8!! Lees meer »
Groep 7 viert feest! Vanavond hadden we feest op school voor groep 7!!Het was een hele gezellige avond... dat is wel ... Lees meer »
Groep 5 viert feest! Lees meer »
Buitenles over de kwaliteit van het water Lees meer »
Feest in groep 3a Geweldige dag met de kinderen gehad, heel erg gezellig en wat zagen ze er allemaal mooi uit!! Lees meer »
Groep 1b thema indianen Deze twee jongens bedachten zelf om van clics een tooi en een speer te maken, wat zijn het toch ... Lees meer »
Nieuws uit groep 7 Lees meer »
Groep 7 gaat ijs maken! Vanmiddag zijn wij met de hele klas ijs wezen maken bij La Bertho's!Juf Djoni had van te voren i ... Lees meer »
Praktisch Verkeersexamen Lees meer »
Groep 3a met een 3D pen Een keer wat anders dan rekenen en lezen. Iets maken met een 3D pen! Lees meer »
Woord en Daad groep 3 en 4 Vandaag kwam er iemand vertellen over ons adoptie kindje en zijn land/leefomgeving en school. Zo ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work