MENUZOEKEN
Ga naar de homepage
Bekijk onze foto's

Nieuws

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Voorleeswedstrijd in groep 7 & 8 Vorige week hebben we op school de voorleeswedstrijd gehad in groep 7 en 8. Na de voorrondes in ... Lees meer »
Les van Halt in groep 7 Hoe overleef ik groepsdruk? Hier ging het afgelopen week in de les over. We hebben testjes gedaa ... Lees meer »
Buitenles groep 7 Vanmorgen hadden we een leuke buitenles van Luchtkasteel tot Dassenburcht. Deze keer ging het ov ... Lees meer »
Dode hoek les groep 7 en 8 Vanmorgen hebben we een gastles gehad over de dode hoek. We begonnen met z'n allen in de gymzaal ... Lees meer »
Prinsjesdag in groep 7 Deze week zijn wij in groep 7 lid van de Derde Kamer der Staten-Generaal. Als politicus moet je ... Lees meer »
Groep 7 viert feest! Vanavond hadden we feest op school voor groep 7!!Het was een hele gezellige avond... dat is wel ... Lees meer »
Buitenles over de kwaliteit van het water Lees meer »
Groep 7 gaat ijs maken! Vanmiddag zijn wij met de hele klas ijs wezen maken bij La Bertho's!Juf Djoni had van te voren i ... Lees meer »
Streetwise groep 7 Lees meer »
Eddy in groep 7! Onze stagejuf werkt op haar opleiding met Eddy. Eddy is een robot en mocht de afgelopen dagen me ... Lees meer »
Lekker aan het werk in groep 7! We zijn weer begonnen en hebben onze draai gevonden in groep 7:) En wat is er nu leuker dan reke ... Lees meer »
Watermuseum Lees meer »
Gezelschapsspellen Wat super leuk om 'gewoon' een spelletje met elkaar te spelen! Lees meer »
Groep 7 leest voor aan groep 2 Een opdracht in groep 7 was: 'Lees een prentenboek voor aan een kleuter' Dit deden de kinderen v ... Lees meer »
Groep 7 Dassenburcht Wij hebben 22 september een activiteit gehad van Dassenburcht. Hierbij de foto's. Lees meer »
 
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work