MENUZOEKEN
Ga naar de homepage

Nieuws

Groep 3

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
groep 3a..... Hahahaha 1 april zonnebril op voor het nieuwe bord?? Lees meer »
Bewegend leren groep 3a Buiten rekenen, sprongen van 5, kaartjes in duo's pakken en goede antwoord opzoeken en de getall ... Lees meer »
Duolezen groep 3a en verven We zijn nu aan het duolezen in de klas. De kinderen vinden dit leuk, het is leerzaam en ook op d ... Lees meer »
Groep 3a voor het eerst op chrome books Joepie!!! Blij dat we weer kunnen computeren en dan nog wel op een chrome book. Geweldig vonden ... Lees meer »
Einde tutor lezen groep 3a De leerlingen uit groep 8 komen de kinderen uit groep 3a wat lekkers brengen met een persoonlijk ... Lees meer »
Streetwise groep 3b We hebben een hele leuke ANWB les gehad. de kinderen leerden aan welke kant je moet instappen, w ... Lees meer »
Streetwise groep 3a Van de ANWB een leuke en leerzame les over oversteken en hoe zit je nu eigenlijk in de auto, tot ... Lees meer »
In de nieuwe gymzaal met groep 3a Eindelijk konden de kinderen weer naar de gym. Heerlijk vonden ze het. Lees meer »
Eerste schrijfles op de nieuwe school in groep 3a. Best spannend was het allemaal maar eindelijk was het vandaag zover. Voor het eerst naar de nieu ... Lees meer »
Voorlezen in groep 3a Het zijn de nationale voorleesdagen en Marion van de bibliotheek kwam voorlezen! Lees meer »
Kerstfeest groep 3a Wat een prachtige avond was het weer. Samen het kerstfeest vieren. Nu heerlijk 2 weken vakantie! Lees meer »
Bewegend leren met groep 3a Even en oneven getallen oefenen dmv springen naar het volgende getal en de getallen tot en met 3 ... Lees meer »
Spelen in groep 3a Na weer hard gewerkt te hebben, even lekker spelen. Lees meer »
Schoen gezet in groep 3a Leuke, spannende en drukke tijd voor de kinderen maar o zo gezellig!! Lees meer »
Klimmen en klauteren in groep 3a Heerlijk even onze energie kwijt kunnen tijdens de gymles. Lees meer »
 
Pagina 3 van 5Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work